Фарба гумова Farbex червона 3,5 кг 1 Збільшити

Фарба гумова Farbex червона 3,5 кг

Україна

00000029016

Нове

Сфера застосування:


Призначена для захисного та декоративного фарбування шиферу, черепиці, ондуліну, оцинкованої сталі, алюмінію, заґрунтованого чорного металу, профнастилу, асфальту, азбоцементу, бетонних, піно- і газобетонних, цегляних, оштукатурених, зашпакльованих поверхонь, фанери, ДСП, ЦСП, ДВП, дерев'яних, гіпсокартонних поверхонь і т.д. Фарбу можна наносити на поверхні, які раніше були пофарбовані алкідними і масляними фарбами Для внутрішніх та зовнішніх робіт. Підходить для фарбування дахів, фасадів будівель, цоколів, металевих водостічних труб і жолобів, цегляних і кам'яних кладок, стовпів, огорож, житлових приміщень, коридорів, стін ванних кімнат, кухонь, приміщень загального харчування, ігрових та спортивних комплексів, торгових залів та ін.

Купити гумову фарбу Farbex в м.Ніжин за телефонами:

Склад:          097-066-4-333,  096-921-62-13   
Магазин:       099-075-56-79,  098-462-60-06

Докладніше

3 Товаров

689,00 грн

заштуку

  • Telegram
  • Чекаю дзвінка

Особливості
Матова.
Підвищена стійкість до атмосферних впливів, механічної дії, ультрафіолетового випромінювання та перепадів температур.
Стійка до інтенсивного миття (1 клас за ДСТУ EN 13300).
Високоеластична, з гарною адгезією до багатьох поверхонь.
Паропроникна, стійка до розтріскування, володіє низькою водопроникністю (за ДСТУ EN 1062).
Легко наноситься та швидко сохне.
Сфера застосування
Призначена для захисного та декоративного фарбування шиферу, черепиці, ондуліну, оцинкованої сталі, алюмінію, заґрунтованого чорного металу, профнастилу, асфальту, азбоцементу, бетонних, піно- і газобетонних, цегляних, оштукатурених, зашпакльованих поверхонь, фанери, ДСП, ЦСП, ДВП, дерев'яних, гіпсокартонних поверхонь і т.д. Фарбу можна наносити на поверхні, які раніше були пофарбовані алкідними і масляними фарбами Для внутрішніх та зовнішніх робіт. Підходить для фарбування дахів, фасадів будівель, цоколів, металевих водостічних труб і жолобів, цегляних і кам'яних кладок, стовпів, огорож, житлових приміщень, коридорів, стін ванних кімнат, кухонь, приміщень загального харчування, ігрових та спортивних комплексів, торгових залів та ін.

Колорування
Колорується ручним способом із використанням пігментного концентрату Farbex Color, інших водних колорувальних паст або машинним способом за каталогами кольорів NCS та ін.

Продукція випускається у наступних базах:

База А. Призначена для використання як самостійне покриття білого кольору, або для колорування у пастельні, світлі відтінки та кольори середньої насиченості.
База С. Призначена для колорування у насичені кольори.

База С не може використовуватись як самостійне покриття без колорування.

Для отримання насичених кольорів (жовтий, червоний, рожевий, помаранчевий, зелений або салатовий) основа, яка фарбується, має бути однотонною. В іншому разі, може виникнути необхідність нанесення додаткових шарів.
Для зменшення витрати колорованої (у насичений колір) фарби, поверхню слід попередньо зафарбувати базою А (білою або колорованою у схожий, пастельний колір).

Для виключення відмінностей у відтінках кольору, при фарбуванні поверхонь рекомендується використовувати продукцію однієї партії. У разі використання продукції різних партій необхідно проводити їх змішування.

Для перевірки відповідності колорування обраного кольору, необхідно провести пробне фарбування на невеликій ділянці поверхні.

Розбавляти колоровану фарбу при нанесенні останнього шару не рекомендовано.

Після колорування можливі незначні відхилення у технічних показниках на продукцію.

Порада: При виборі кольору варто враховувати освітленість приміщення. Тепле або холодне світло будуть давати різне сприйняття одного і того ж кольору.

Технічні показники

Норма витрати на один шар100-200 г/м2
РозріджувачВода
Спосіб нанесенняНаносити пензлем, валиком або фарборозпилювачем.
Час висихання (23 °С, 50% RH)Не більше 2 годин
Базис колеруванняА (білий) і C (напівпрозорий), колорується за каталогом NCS.
Масова частка нелетких речовин (ДСТУ ISO 3251)51-56 %
Густина (ДСТУ ISO 2811-1)1,27-1,3 г/см3
Блиск (ДСТУ ISO 2813)Не більше 10 GU при 85°
Товщина сухої плівки100-200 мкм
Розмір частинокНе більше 30 мкм
Паропроникність (EN ISO 7783-2)60-70 г/(м2*доб.)
Водопроникність (ДСТУ EN 1062-3)0,05-0,1 кг/(м20,5)
Маркування за ДСТУ EN 1062-1G3|E3|S1|V2|W3|A0|C0
Стійкість до миттяСтійка до інтенсивного багаторазового миття(1-й класс по ДСТУ EN 13300)
Строк придатності24 місяці с дати виробництва
(за температури від +5 °С до +35 °С)
Фасування1,2 кг, 3,5 кг, 6 кг, 12 кг


Інструкція із застосування

1. Попередня підготовка

Шифер, черепиця 


Так як поверхні досить пористі, їх необхідно особливо добре очистити перед нанесенням фарби. Це можна зробити декількома способами: очистити за допомогою звичайної щітки для металів; використати спеціальну насадку на дриль або болгарку; використати спеціальну мийку, яка створює струмінь високого тиску. 

Після очистки поверхню необхідно просушити та нанести тонкий шар фарби, щоб зв'язати дрібні частинки і пил на поверхні, які залишилися. Це збільшить адгезію (прилипання) фарби до поверхні.

 

Профнастил, оцинкований метал, алюміній


Дані поверхні необхідно ретельно очистити від іржі, бруду, масляних, жирових та інших забруднень та знежирити. Раніше пофарбовані поверхні необхідно очистити від старих покриттів.

Іржу видалити механічно. У випадках великої кількості осередків корозії, уражені листи рекомендується замінити.

Жирові та масляні забруднення краще очистити за допомогою лужного розчину, наприклад, розчином прального порошку. «Білу іржу», яка утворюється на поверхні оцинкованого металу або профнастилу, бажано видалити розчином оцтової кислоти та ретельно промити миючими засобами.

Очищені поверхні ретельно вимити чистою водою, бажано під тиском. Після промивання поверхню необхідно добре просушити.

Для забезпечення максимальної експлуатаційної стійкості покриття, рекомендовано використання Ґрунтовки антикорозійної швидковисихаючої ТМ «Maxima».

Фарбування даних матеріалів не вимагає спеціального обладнання, тому треба вибирати найбільш зручний метод нанесення фарби.

 

Чорний метал

Поверхню необхідно попередньо очистити від неміцних покриттів, пилу, бруду, іржі, окалини, масляних, жирових та інших забруднень, які не повинні залишатися навіть у самих важкодоступних місцях.

Перед фарбуванням, чорний метал необхідно заґрунтувати Ґрунтовкою антикорозійною швидковисихаючою ТМ «Maxima» або Ґрунтовкою ГФ-021 антикорозійною ТМ «Farbex».

 

Мінеральні поверхні
Поверхню перед нанесенням фарби очистити від пилу та обробити Ґрунтовкою глибокого проникнення  ТМ Farbex.
Поверхню, уражену мохом, цвіллю, грибками рекомендується попередньо зачистити і обробити антисептичним засобом ТМ Farbex.

 

Фанера, ДВП, ДСП, ЦСП, дерево

Поверхня повинна бути чистою і сухою, ретельно очищеною від неміцних покриттів, пилу, бруду, масляних, жирових та інших забруднень. Для знищення та запобігання появи грибка, цвілі, гниття поверхню обробити антисептичним засобом ТМ Farbex. Раніше не оброблені дерев'яні поверхні заґрунтувати деревозахисною акриловою ґрунтовкою ТМ Maxima.

 

Шпалери

Фарбувати можна лише після повного висихання шпалер. Мінімальний строк, який повинен пройти від поклейки шпалер до їх фарбування – 24 години, оптимальний проміжок – 2-3 дні.

Для фарбування шпалер використовуються в основному валик та фарборозпилювач, для важкодоступних місць – пензель. Максимально рівномірне покриття досягається за допомогою фарборозпилювача. Для того щоб при фарбувані валиком не утворювались бульбашки повітря, бажано використовувати овчинні або велюрові валики з середнім ворсом.

 

Поверхні, покриті алкідними або масляними фарбами 
Поверхні, раніше пофарбовані масляними або алкідними фарбами, зашліфувати до матового стану, промити слабким розчином миючого засобу, ретельно ополоснути водою і висушити.

2. Фарбування

Перед нанесенням фарбу ретельно перемішати. Фарбу наносити за температури повітря та поверхні від +10 ºС до +30 ºС і відносної вологості повітря не більше 80%.

Коли підготовчі роботи закінчені, можна переходити до фарбування поверхні. Фарбу необхідно нанести в 2-3 шари. Перший шар є основним. Після фарбування першим шаром необхідно перевірити чи не залишилося пропусків, нефарбованих торців чи кутів. Треба ретельно профарбовувати ті місця, які є важкодоступними. Наступний шар наносити лише після повного висихання попереднього. Фінішний шар дозволить надати покриттю однорідність, покращить захисний та декоративний ефект.

При використанні насичених кольорів (жовтий, червоний, помаранчевий, зелений або світло-зелений) основа, яка фарбується, має бути однотонною. В іншому разі, може виникнути необхідність нанесення додаткових шарів.
Для зменшення витрати фарби насиченого кольору, поверхню слід попередньо зафарбувати базою А (білою або колорованою у схожий, пастельний колір).

Звертаємо увагу, що з метою недопущення відмінностей у відтінках кольорів, при фарбуванні поверхні фінішним шаром рекомендується використовувати продукцію однієї партії. У разі використання продукції різних партій - необхідно проводити їх змішування.

Не наносити фарбу під впливом прямих сонячних променів, сильного вітру, морозу та атмосферних опадів. Після нанесення покриття не повинно піддаватися впливу атмосферних опадів або мінусових температур протягом 8 годин.

3. Очищення інструменту

Інструмент після роботи ретельно промити водою.



Колір

* Колір продукції є наближеним до каталогу RAL
Через особливості екранів, кольори та відтінки можуть відрізнятися від реальних кольорів.

Країна виробник Україна
Колір Червона
Сфера застосування Для внутрішніх та зовнішніх робіт
Вага,кг 3,5 кг

                                            Доставка 

 Ви можете самостійно забрати замовлення з нашого складу або магазину, заздалегідь уточнивши його наявність по телефону.

 Вартість доставки будівельних матеріалів по Ніжинському району та прилеглих населених пунктах за домовленістю з менеджером.

 Ми не відправляємо товар  компаніями  з експрес доставки.

 

 Наш склад знаходиться за адресою: м. Ніжин вул. Носівський Шлях 21Б

  Графік роботи:

   Пн-Пт.: 8.30-17.30                        (097) 066-4-333

   Сб-Нд.: 8.00-15.00                       (096) 921-62-13

   

Карта проїзду: Карта

    

 Наш магазин знаходиться за адресою: м. Ніжин вул. Станіслава Прощенка, 3В

    Пн-Пт.: 8.30-17.30                     ( 098) 462-60-06

    Сб-Нд.: 8.00-15.00                    (099) 075-56-79

   

Карта проїздуКАРТА

   

   Форма оплати: готівкою, безготівковий розрахунок, оплата за фактом доставки.